Altijd iemand bij je

sleutelhanger met foto

Misschien heb je het er nog steeds heel moeilijk mee dat je geliefde huisdier is overleden, nu heb je de kans om deze voor altijd bij je te dragen. Maar ook de liefde van je leven of een ander persoon kun je in een sleutelhanger met foto verwerken, de sleutelhangers zijn niet de standaard vensters waar je een foto in kunt doen. Verschillende leuke knuffeldiertjes of bijvoorbeeld een voetbal, je weet zeker dat je een leuke en unieke sleutelhanger hebt met een leuke tekst en foto. Kijk in de webshop van hoezzi.com naar de verschillende mogelijkheden.

sleutelhanger met foto

Kies een leuke hanger naar wens

Of je nu kiest voor een lief knuffeldier in de vorm van een olifant, of je kiest voor een voetbal met een aluminium plaatje. Jong en oud kunnen een gepaste hanger kiezen, waarop je een foto kunt laten bedrukken. Zie je het al voor je dat een olifant een shirt aan heeft met de afbeelding van je hond erop? Leuker kan het toch niet gemaakt worden, heb je een mooie passende tekst dan kan deze er ook eenvoudig door hoezzi.com bijgezet worden.Welk soort sleutelhanger je ook kiest, alle soorten zijn van uitstekende kwaliteit om lang van te genieten.

Perfect voor schoolgaande kinderen

In de webshop van hoezzi.com kun je ook leuke hangers kopen voor een schooltas, door een leuke foto erop te laten drukken is je kind nooit meer zijn tas kwijt. De sleutelhanger met foto is direct te herkennen door je zoon of dochter, buiten dat is het ook een leuke sieraad op de tas. Wat je ook op de hanger laat drukken, omdat je een eigen ontwerp maakt heb je altijd een unieke hanger die niemand anders heeft. Behalve foto’s is het ook mogelijk om mooie en grappige teksten erop te laten plaatsen.