De beste games kopen met Black Friday

Elk jaar worden de meest Nintendo, Xbox & Playstation games in November gelanceerd rond Black Friday. Denk hierbij aan games zoals Fifa en Call of Duty. Er komt altijd een nieuwe versie van de game aan en dit zal dus in 2021 zijn: Fifa 2022 & Call of Duty Vanguard. Dit is bewust gedaan omdat de meeste mensen met de koude winterdagen het liefst lekker thuis willen gamen. Dit zijn ook de perfecte cadeaus om te geven en in December worden immers de meeste cadeaus gegeven met dagen zoals Sinterklaas, Kerstmis & oudjaar.

In 2021 hebben de meeste mensen ook behoefte aan Playstation 5 games, doordat deze console vaak is gekocht in het afgelopen jaar. Er zijn dus ook veel Playstation 5 aanbiedingen op Black Friday. Deze aanbiedingen zijn geldig op de Playstation 5 console, maar ook op alle Playstation games en accessoires. De productie van de Playstation 5 is ook omhoog gegaan waardoor veel mensen op zoek zijn naar deze console.

Oudere games zoals Fifa 2021 zijn dan vaak te koop voor een goede prijs bij bekende winkelketens zoals Media Markt, Coolblue, Bol, Wehkamp etc. De meeste mensen sparen hun geld ook op tot Black Friday om deze games te kopen.

Met Black Friday 2020 zijn er extreem veel games gekocht doordat de meeste mensen geen uitgaansgelegenheden hadden door de Corona maatregelen. Als de corona maatregelen zich blijven aanhouden zal dit hetzelfde geval zijn met Black Friday 2021. Dit is alleen maar voordelig voor de game-industrie omdat er dus meer valt te verdienen in deze branche.

Electronica producten zijn de meeste gekochte producten met Black Friday. Als er iets wordt gekocht qua elektronica zoals een tv, headset of speaker is het ook leuk om nieuwe games hierbij aan te schaffen. Maak dus gebruik van de kortingscodes & acties op Black Friday om meer te kunnen kopen of geld te besparen!