De populariteit van het zelfgekozen kerstpakket neemt toe

Kerstpakket

Een kerstpakket uitzoeken is niet makkelijk en het wordt alleen maar moeilijker. Steeds meer mensen hebben allergieën, een bepaalde levensstijl of voorkeur voor bepaalde producten. Een kerstpakket uitzoeken voor een grote groep mensen is daardoor nooit zo lastig geweest als nu. Gelukkig kun je alsnog iets kiezen waar iedereen blij van wordt. 

Een eigen keuze

De populairste vorm van een kerstpakket geven is met de speciale feestdagen cadeaubon. Dit is een cadeaubon waar je als werkgever punten op kunt zetten. Je medewerkers kunnen vervolgens naar een website toe die op de kaart staat. Daar kunnen ze hun punten uitgeven. Op zo’n website kunnen ze van alles kiezen:

Kerstpakket
  • een traditioneel kerstpakket met voedsel of drank
  • keukengerei
  • gadgets
  • accessoires voor in huis
  • de mogelijkheid geld te doneren aan een goed doel
  • speciale producten voor kerst 

Dit zijn slechts een aantal producten die normaal gesproken aangeboden worden op zo’n website. Er zijn namelijk een heleboel sites die deze mogelijkheid aanbieden. Verdiep je dus ook in de aanbieders en bekijk welke cadeaus je medewerkers of andere contacten uit kunnen kiezen bij dit bedrijf. Als jij bijvoorbeeld zelf organische producten maakt dan is het wel zo leuk als je een website kiest waar het aanbod aan organische producten groot is. Waarschijnlijk vinden de ontvangers van het pakket dit soort dingen namelijk belangrijk. 

Kerstpakket

Andere opties

Natuurlijk zijn er nog veel andere pakketten om uit te kiezen .Een traditioneel pakket met hapjes doet het altijd goed maar ook een fles champagne komt nooit slecht uit in de decembermaand.