De sleutelhanger: het perfecte relatiegeschenk

makro kerstpakketten

Het is klein, je ziet het elke dag en het past zo in je zak: een sleutelhanger. Iedereen gebruikt ze wel of heeft er eentje thuis liggen. Misschien ben je wel fanatiek verzamelaar van deze kleine objecten of vind je het gewoon leuk als versiering van je sleutelbos. Of de kans is groot dat je ze een keer als cadeautje hebt gekregen: op een beurs, festival of tijdens het kopen van je nieuwe auto. Het is een populair promotie-item of onderdeel van relatiegeschenken!

Waarom?

Anno 2022 zijn sleutelhangers nog steeds een favoriet onder de promotieartikelen en relatiegeschenken. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Waarom is deze klassieker nog steeds zo gewild? Allereerst komt de gebruiker dagelijks in aanraking met het logo van jouw bedrijf of organisatie. Je gebruikt je sleutels immers elke dag, misschien wel meerdere keren op een dag. Door deze momenten denkt de gebruiker onbewust dagelijks aan jouw bedrijf of organisatie en wordt het moeilijk om jou te vergeten! Daarnaast kun je de sleutelhanger helemaal naar jouw smaak creëren. Er is zoveel mogelijk. Denk maar aan kleuren, vormen en extra functies. Als je bijvoorbeeld je eigen bedrijf hebt in speciaalbieren, kun je ervoor kiezen om een flessenopener toe te voegen. Hoe leuk en creatief? Als je een botenbouwer bent, is het ook misschien leuk om een drijvende sleutelhanger weg te geven. Zo is er voor ieder wat wils! 

Sleutelhanger personaliseren

Ook zijn sleutelhangers makkelijk te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van gravure. Zo wordt zelfs een veelgebruikt relatiegeschenk een mooi en persoonlijk cadeautje. Tot slot zijn ze laag in prijs. Door het grote aanbod kan je dus een sleutelhanger vinden die binnen jouw budget past. Een financiële meevaller is altijd goed nieuws. 

Een leuke sleutelhanger met extra functie

We hadden het er net al een beetje over: je kunt de hangers zo eigen maken als je zelf wilt. Dit hangt natuurlijk helemaal van jouw stijl af. Maar misschien is het wel leuk om wat voorbeelden met je te delen. Zo kan jij geïnspireerd raken. Een zaklamp bij je sleutelhanger kan een extra dimensie geven. In het donker heb je dan altijd een lichtje bij je. Dit hoeft ook helemaal niet veel energie te kosten. Je hebt namelijk lampjes die op een enkele batterij werken. We hadden het net ook al even genoemd, maar een flesopener is altijd een goed idee! Zit je lekker met een biertje in het park, maar geen opener bij de hand? Geen probleem! Pak je sleutelhanger erbij en probleem opgelost. Ideaal voor degenen die op z’n tijd wel van een drankje houden.

Ook kun je nadenken over een mini kompas. De echte avonturiers onder ons willen niet afhankelijk zijn van hun mobiele telefoon, maar gebruik maken van een kompas. En hoe handig als je dit als sleutelhanger  aan je sleutels hebt? Vergt weinig ruimte en heb je altijd bij de hand. Dit is vooral leuk wanneer je bijvoorbeeld een buitensportwinkel hebt.