Een goede pen is onmisbaar

Ook al gebeurt er tegenwoordig veel digitaal, een goede balpen kan niet gemist worden op een bureau. Je kunt een pen ook als kado geven aan iemand. Het is alleen niet zo leuk om gewoon zo een pen kado te doen. Een pen laten graveren met een leuke naam is dan veel leuker en persoonlijker om als kado te geven. Of verwen jezelf eens met een mooie gegraveerde pen.

Parker Vector schrijft gladjes weg

Het klinkt een beetje klef en misschien ook ergens iet wat fout, maar het is gewoon een simpel feitje dat de Parker Vector heerlijk gladjes weg schrijft. Vooral onderweg tijdens lange trein ritjes of omdat er plots heel wat inspiratie in je opkomt is het fijn om met een goede pen te schrijven. Heb je een doktershandschrift dan heb je aan de Parker Vector goed schrijfgerei. De Parker Vector glijd soepel over het papier zodat je je hand ontspannen kunt houden. En zoals je van Parker gewend ben is het design van de Parker Vector simpel en elegant.

De Cross rollerball pen is vakmanschap

Een cross rollerball pen heeft een vindingrijk design gecombineerd met vakmanschap. De cross rollerball pen is van hoge kwaliteit waar je lang van kan genieten. Maak je cross rollerball pen persoonlijk en laat hem graveren. In elke cross rollerball pen is een vorm van sieraden kwaliteit terug te vinden. Inmiddels is Cross een wereldwijde fabrikant van schrijfwaren en persoonlijke accessoires.

Waterman pennen luxe aanschaf

Er is een uitgebreid assortiment luxe schrijfwaren van Waterman pennen voor zowel particulieren, scholieren als voor de bedrijfsmatige markt. Een mooie Waterman balpen, vulpen, potlood of roller is een cadeautje om mee te schrijven en deze liggen geweldig in de hand. Waterman pennen hebben een chique uitstraling en een veel langere levensduur. Waterman pennen graveren kun je snel en eenvoudig online doen bij www.pengraveren.nl