Een kerstbal met naam laten graveren

Een kerstbal met naam is een persoonlijk cadeau, waarmee je veel mensen een groot plezier zult doen. Met zo’n kerstbal geef je een uniek cadeau, dat een blijvende herinnering is. Je kunt een kerstbal met naam laten graveren bij Origineel Cadeautje. In de webshop bij dat bedrijf vind je speciale extra grote kerstballen. Deze kerstballen zijn een stuk steviger dan een gewone kerstbal. Doordat de kerstballen zo groot zijn heb je veel ruimte om daar tekst op te laten graveren en omdat ze zo sterk zijn is de kans dat ze kapot gaan erg klein.

Een kerstbal als persoonlijk cadeau

Het is des te leuker als je een originele tekst op de kerstbal laat graveren. Kies er daarom voor om niet alleen een kerstbal met naam te laten maken, maar breid die uit met een boodschap. Daardoor wordt je kerstbal nog persoonlijker. Het schenken van een kerstbal met naam is niet alleen leuk op het moment waarop je het cadeau geeft. Als zo’n kerstbal jaren later nog steeds in je kerstboom hangt, terwijl degene wiens naam op de kerstbal staat misschien al is overleden, blijft dat een dierbare herinnering.

Een kerstbal met naam bestellen

Het bestellen van een kerstbal met naam is niet moeilijk. Het begint ermee dat je in de webshop een kerstbal uitzoekt die jou aanspreekt. Zodra je op die bal klikt opent een vervolgscherm. Daarin heb je de mogelijkheid om een tekst in te voeren, een lettertype te kiezen, de tekst op te maken en er eventueel een afbeelding bij te plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen een tekst op te geven. De graveurs zullen er zelf een leuke opmaak bij verzinnen. Een kerstbal met naam is geschikt om te geven als een herinnering bij geboorte, huwelijk, etc.