Eenvoudig en doeltreffend

sleutelhangers

Wanneer je op zoek bent naar een doeltreffend relatiegeschenk, dan denk je misschien niet direct aan sleutelhangers. Toch zijn de eenvoudige hangers perfect om je bedrijf mee te promoten, je hoeft niet bang te zijn dat de hanger niet gebruikt zal worden. Zijn eenmaal de sleutels eraan bevestigd, dan worden ze iedere dag gebruikt. Laat je de naam van je bedrijf erop bedrukken, zien verschillende mensen dag in dag uit de naam of het logo van je bedrijf wat je erop hebt laten zetten.

sleutelhangers

Duurzame materialen

Ook bij het maken van sleutelhangers is het belangrijk dat je aan het milieu denkt, de hangers van sleutelhangers.nl kun je namelijk ook in een duurzame uitvoering laten maken. Wat betreft het bedrukken van de verschillende modellen verandert er niets, alle teksten en logo’s kun je zoals bij de andere modellen ook gebruik van maken. De sleutelhangers zijn vervaardigd van duurzaam hout, wat afkomstig is van verantwoord beheerde bossen zodat niet zomaar alle bomen worden gekapt. Op deze manier heb je naast een mooie sleutelhanger, ook een hanger die verantwoordelijk is gemaakt met betrekking tot het milieu.

Altijd je winkelmuntje bij je

Ben je op zoek naar sleutelhangers voor je medewerkers of relaties waar je echt iets aan hebben, dan is een hanger met een winkelmuntje erin de perfecte oplossing. Geen gedoe meer met muntjes, maar in je sleutelhanger altijd een muntje bij je. Laat je op de hanger een leuke bedrukking zetten, kunnen mensen er niet onderuit om de naam of het logo van je bedrijf altijd te zien. Hoe meer sleutelhangers er in omloop zijn, hoe bekender en groter de kans dat je nieuwe klanten krijgt. Niet voor niets wordt er al jaren gebruik gemaakt van relatiegeschenken om een bedrijf bekender te maken. Naast de sleutelhangers zijn er in de webshop nog meer leuke artikelen verkrijgbaar.