Geef een Montblanc pen voor een exclusief en indrukwekkend cadeau

Heb jij een cadeau nodig waar je indruk mee maakt en waarmee je iemand de rest van zijn of haar leven van een luxe en heerlijk schrijvende pen voorziet, dan kies je voor een Montblanc pen. Dit merk staat bekend om haar exclusiviteit en allure en ook al is het niet de goedkoopste optie die je hebt, je weet zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Ook voor jezelf is een Montblanc pen een uitstekende keuze. Ook al doen we erg veel digitaal, er gaat toch niets boven het schrijven met de hand. En met een Montblanc is dat echt een genot.

Montblanc pen exclusief vanaf dag 1

Het is praktisch een eeuw geleden dat Montblanc haar eerste pen produceerde en vanaf dat moment staan ze bekend om hun exclusiviteit en kwaliteit. Dat zie je terug in de schitterende vormgeving en je voelt het door het unieke schrijf genot. Montblanc wordt wel eens omschreven als de Rolex van de pennen en dat geeft uitstekend weer wat je in huis haalt. Met een Montblanc pen schrijf je niet alleen heerlijk, je ziet er ook goed uit en je weet dat je een pen voor het leven hebt aangeschaft.

Een mooi technisch hoogstandje

Het is zeker niet zo dat Montblanc ouderwets te noemen is. Iedere Montblanc pen is namelijk een technisch hoogstandje. Het transportsysteem voor de inkt in Montblanc pennen is bijvoorbeeld uniek en ook gepatenteerd. Geen enkele andere pennenfabrikant kan het aanbieden. Kies je voor een vulpen, dan is de punt van goud en voorzien van schitterende graveringen. De nib is gemaakt van het slijtvaste en duurzame materiaal iridium en gaat dus vele jaren mee zonder dat deze vervangen moet worden. Daarnaast kun je deze uiteraard exact zo uitkiezen dat je een Montblanc pen krijgt waarmee je jouw handschrift en schrijfstijl het beste overdraagt.

Een bijzonder cadeau

Een Montblanc pen is door alle kwaliteiten ook een schitterend cadeau om te geven voor een promotie of het halen van een diploma. Je kunt deze laten graveren met een persoonlijke boodschap en iemand zal dat altijd bij zich blijven dragen. Het is een pen waarmee je gezien wilt worden en die op het bureau mag liggen of in de borstzak gestoken mag worden. Het merk Montblanc heeft vandaag de dag nog steeds hetzelfde exclusieve imago als vroeger en als ze dusdanige kwalitatieve pennen blijven produceren dan zal dat ook wel zo blijven.

Zoek je verkooppunt zorgvuldig uit

Het is niet gemakkelijk om aan een Montblanc pen te komen. Deze zijn ondertussen zo exclusief geworden dat ze alleen bij een aantal selectieve verkooppunten nog te koop zijn. Deze verkooppunten zijn door Montblanc zelf uitgekozen. De winkels moeten kunnen aantonen dat ze kennis hebben van de pennen en dat ze een goede selectie aan kunnen bieden aan hun klanten. Als je kiest voor een Montblanc dan is dus niet alleen je pen exclusief, maar de winkel waar je deze koopt ook. Dat getuigt van pure kwaliteit en klasse.