Happy Horse konijn, een uniek kraamcadeau

Je hebt de ooievaar zien overvliegen bij een dierbare en niet veel later krijg je de bevestiging dat een nieuwe telg is geboren. Maak je maar op voor een kraambezoek en beschuit met muisjes. De zoektocht voor een kraamcadeau kan weer worden gestart. We kunnen ons voorstellen dat je iets persoonlijks en origineels wil geven en helpen je dan ook graag op weg. Een Happy Horse konijn kopen, dé bestseller op het gebied van kraamcadeaus.

Persoonlijk, in verschillende uitvoeringen en kleuren

Of het nu voor het kindje van een vriendin, familielid of collega is. Dit zachte knuffelkonijntje is dé favoriet onder de allerkleinsten en zal dan ook meteen beste vriendjes worden met het kindje. Het konijntje is in maar liefst meer dan 25 uitvoeringen én meerdere kleuren te verkrijgen. Zo kun je het knuffeltje selecteren dat past bij de inrichting van de babykamer. Je maakt het knuffeltje persoonlijk door het te bedrukken met de naam van de kersverse telg. Zo kan niet alleen worden herkent dat het knuffeltje van het kind is, maar is het ook een mooie herinnering voor later.

Scherpe prijs

Het Happy Horse konijn is te koop Freubelshoponline. De shop is specialist in gepersonaliseerde kraamcadeaus en accessoires. Zo kun je de aankoop van een Happy Horse konijntje uitbreiden met een knuffeldoekje. Voor de prijs hoef je beide niet te laten, voor respectievelijk €14,95 en €8,50 maak jij de kersverse telg blij.

Snelle levering

Wanneer jouw kraambezoek op korte termijn op de planning staat en de tijd begint te dringen met de aanschaf van een kraamcadeau, ben je bij deze shop aan het juiste adres. Binnen maximaal zes werkdagen heb jij jouw kraamcadeau in huis. Dus bestel jouw Happy Horse konijn en accessoires in deze shop. Zo ga je met een gerust gevoel op kraambezoek.