Jouw aanhanger rijbewijs is een van de vele dingen die je hier kunt doen

aanhanger rijbewijsMijn nichtje is nu al een tijdje bezig met het behalen van haar rijbewijs B. Dit doet zij bij dezelfde rijschool als dat ik en mijn broer lessen hebben gevolgd. In mijn geval was dit ook alleen het rijbewijs B, bij mijn broer kwam hier nog een aanhanger rijbewijs bij. Hij is namelijk stratenlegger van beroep en dus is het noodzakelijk deze te hebben.

Echter mijn nichtje is nu al twee gezakt voor haar praktijk examen. Inmiddels heeft zij haar theorie al binnen, zij is namelijk hoogbegaafd. Echter wanneer zij moet afrijden lijd ze een soort van faalangst. Zij zegt zelf ook dat haar rij instructeur steeds zegt dat mijn nichtje er klaar voor is. Maar wanneer er een ander persoon naast haar in de auto zit, slaat ze dicht. Hier is ze inmiddels dan ook hard voor aan het werken. Zo heeft ze nu als meerdere rij instructeurs gehad van verkeersschool Wesseldijk. Dit om ervoor te zorgen dat ze meer zelfvertrouwen krijgt. Hier moet ik Wesseldijk dan ook een compliment voor geven. Zij zijn hier namelijk erg flexibel in en willen ook echt dat ze slaagt.

verkeersschool wesseldijk

Uiteindelijk toch gehaald

In het geval van mijzelf en mijn broer was dit gelukkig niet het geval. Beide hadden we ons rijbewijs de eerste keer gehaald, dit geldt ook voor het aanhanger rijbewijs van mijn broer. Ook onze begeleiding was erg goed, een dikke aanrader wat mij betreft.

wesseldijkNu heeft mijn nichtje over twee weken weer haar praktijk examen. Ik hoop dan ook dat zij het nu wel haalt. Want wij weten allemaal dat ze het kan, alleen moet je het zelfvertrouwen laten zien. Indien jij meer informatie wil hebben over deze rijschool, bezoek de site verkeersschoolwesseldijk.nl dan maar eens.