Koop Windows 10 veilig online

Als je een nieuwe versie van Windows wilt installeren op je computer omdat de versie die jij hebt wat verouderd is kun je eenvoudig een nieuwe versie aanschaffen via internet. Windows 10 kopen wordt zo wel heel gemakkelijk. Zo kun je Windows 10 kopen vanuit je luie stoel en daarbij ook een Windows 10 licentie kopen zodat je legaal kunt werken en met een programma dat het ook nog eens goed doet.

Kijk welke versie voor jou het meest geschikt is

Als je online kijkt voor een versie van Windows 10 ontdek je dat er diverse varianten op de markt zijn. Zo is het belangrijk te kijken of je een Home versie kiest of toch liever voor een wat uitgebreidere Pro versie gaat waar je net even wat meer mee kunt. Ook zit er een verschil tussen een upgrade of de installatie van een volledig nieuwe versie van het programma. Kijk wat je nodig hebt en beslis op basis daarvan welke versie je kiest. 

Meteen aan de slag na ontvangst van de code

Als je Windows 10 bestelt bij GameKeyDiscounter.nl plaats je de bestelling in het winkelmandje en kun je een keuze maken uit verschillende manieren om te betalen. Als je dit gedaan hebt krijg je een geldige en originele code toegestuurd waarmee je het programma meteen kunt installeren zodat je er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt.