Leuke cadeaus voor te geven en om te krijgen

makro kerstpakketten

Wil je eens een keer met een origineel cadeau komen? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik ga je allemaal verschillende soorten cadeau ideeën vertellen die je voor verjaardagen, feestdagen, slagen, nieuwe baan of gewoon omdat het kan, kan geven. Het zijn misschien cadeaus waar je nog niet eerder aan hebt gedacht maar die dus wel heel leuk kunnen zijn in plaats van een bos bloemen of het zoveelste luchtje. Natuurlijk gaat het allemaal maar om het idee en is het al leuk genoeg dat je er aan denkt.

Pennen

Wist je dat er heel veel verschillende soorten merk pennen bestaan? Sterker nog er bestaat ook een vulpenspeciaalzaak waar je de beste merken pennen kan kopen. Of je nu voor de luxe Parker pennen gaat of liever een Montblanc vulpen. Je kan het er allemaal vinden. Een pen cadeau geven is vast niet het eerste wat er in je opkomt, maar juist wanneer iemand net is geslaagd of een nieuwe baan heeft, kan dit product heel goed van pas komen. Een merk pen gaat vaak oneindig lang mee en het is een eyecatcher bij het schrijven. Als je nog meer keuze wilt hebben, kan je altijd nog kijken bij Pwakkerman Lamy pennen.

Foto poster

Dit is een erg persoonlijk cadeau wat je niet aan iedereen kan geven. Als het voor een dichte familielid is kan het echter niks kwaad. Je kan een mooie foto poster laten bedrukken met een van jullie mooiste foto’s of misschien een mooie foto van de (klein)kinderen. 

Bluetooth sleutelhanger

Als je iemand in je naaste omgeving kent die altijd alles kwijt raakt is het misschien handig om een bluetooth sleutelhanger te halen. Dit is een sleutelhanger die je kan connecten met een app. Niet eens alleen een sleutelhanger je kan hem eigenlijk voor alles gebruiken wat je maar niet wilt kwijtraken. Als je op de app kijkt weet je precies waar het licht en het maakt geluid als je een melding maakt dat je het product kwijt bent. 

Tijdschriften

Tijdschriften worden nog steeds volop gelezen en dat zal nog wel een tijdje zo blijven. Als je iemand dus kent die heel veel van tijdschriften houdt maar hier eigenlijk geen abonnement op heeft, kan je deze dus cadeau doen. 

Kunst

Een mooie schilderij, vaas of beeld is iets wat sommige mensen niet snel voor hun zelf zouden kopen. Als je een beetje weet wat de smaak is van de persoon waarvoor je het cadeau aan wilt geven, kan je er dus aandenken om dit te kopen.

Doecadeau

Natuurlijk kan je een materialistisch cadeau geven maar het is misschien nog wel veel leuker om een cadeau te geven wat jullie eventueel samen kunnen doen. Zo kan je denken aan een avondje uit, de sauna, karten of de bioscoop. Je kan het zo gek maken als dat je zelf wilt.