Makro Kerstpakketten: meer dan 50 jaar ervaring met eindejaarsgeschenken

makro kerstpakketten

Mag u dit jaar de kerstpakketten gaan bestellen, dan doet u dit bij Makro Kerstpakketten. Deze specialisten zijn al meer dan 50 jaar actief in het samenstellen van eindejaarsgeschenken voor personeel en medewerkers in Nederland. Deden ze dat voorheen via fysieke winkels, vandaag de dag hebben ze een uitgebreide webwinkel waarbij u ongetwijfeld een geschikt kerstpakket kunt vinden. Bij Makro Kerstpakketten stellen ze deze zo samen dat de laatste trends, ontwikkelingen en wensen allemaal aan bod komen.

Makro Kerstpakketten is geopend vanaf juni

Het is verstandig om op tijd te beginnen met het bestellen van uw kerstpakketten en bij Makro Kerstpakketten komt het assortiment elk jaar in juni al online te staan. Dat geeft u genoeg tijd om goed na te denken over uw beslissing. Daarnaast weet u als u vroegtijdig besteld zeker dat alle producten nog op voorraad zijn. Kerstpakketten zijn een erg seizoensgebonden product en op is op. Voor juni zit u natuurlijk ook niet stil, want u gaat n die tijd alvast even na bij uw personeel wat ze dit jaar graag in het kerstpakket zouden willen zien. U stuurt een vragenlijst rond en daarin vraagt u ook naar de mening (en een toelichting daarvan) over het laatste kerstpakket. Zo weet u alvast enigszins wat er onder uw personeel speelt.

Meer dan kerstpakketten alleen 

Bij Makro kunt u terecht voor meer dan kerstpakketten alleen. Zo organiseren ze kerstmarkten voor uw personeel. Tijdens deze kerstmarkt mogen zij zelf hun cadeau uitkiezen. U zorgt dan niet alleen voor een sfeervol feestje aan het einde van het jaar, maar u weet ook zeker dat iedereen een kerstpakket krijgt waar ze wat aan hebben. Heeft u een klein personeelsbestand, dan is een kerstmarkt geen goede optie. Bij Makro Kerstpakketten heeft u dan de mogelijkheid om een online Keuze Cadeau te geven. Uw personeel krijgt dan een voucher en bestelt zelf online een product. Ook dan heeft u dit jaar gegarandeerd succes met kerst. 

De verschillende opties 

Besluit u inderdaad met Makro Kerstpakketten verder te gaan, dan zult u zien dat u een groot aantal opties aangeboden krijgt. Er zijn 9 thema’s waarin de kerstpakketten vallen, zoals Koken & Tafelen, Tuin & Klussen en Huis & Deco. De kerstpakketten kunnen op verschillende manieren verpakt worden, bijvoorbeeld in een cadeaudoosje, met een mooie kaart, met een persoonlijke e-mail of met een op maat gemaakte voucher verpakking. Nadat u uw bestelling heeft samengesteld zorgt Makro Kerstpakketten ervoor dat deze perfect wordt samengesteld en verstuurd. 

Dit jaar wordt uw kerstpakket een succes

Met de pakketten van Makro Kerstpakketten maakt u van uw bedrijfs kerst dit jaar een succes. Vergeet niet om op tijd te beginnen met uitzoeken en samenstellen. Probeer dan ook een persoonlijke boodschap door te geven met uw kerstpakket, bijvoorbeeld om uw personeel te bedanken voor het binnenhalen van een bepaalde klant of het halen van bepaalde doelstellingen. Organiseer een kerstmarkt (alleen bij 250+ deelnemers) en maak de kerst voor uw personeel dit jaar nog specialer. Met Makro Kerstpakketten is succes verzekerd. Voor het Makro kerstpakketten aanbod kijkt u op Kerstpakkettenidee.nl.