Nike Huarache erg in trek.

1 De schoenen van het moment zijn zonder twijfel Nike Huarache. Deze schoenen zie je in de stad om de 2 minuten wel langs komen. Iedereen wilt ze namelijk hebben, bij veel winkels zijn ze dan ook grotendeels vaak uitverkocht. Ik ben laatst op een website gekomen waar je de kleur, maat, en model op kan vergelijken. Hierbij heb ik het dan over de schoenen vergelijking’s website The sneaker. Deze website heeft alle soorten sneakers ter vergelijking die op dit moment in trek zijn. Denk dan niet alleen aan de Nike maar ook aan Adidas,  Puma en nog veel meer andere merken.2

Zelf wilde ik ze ook heel graag bestellen en dit heb ik dus gedaan.

De Nike Huarache trippel black waren precies de schoenen die ik al lange tijd wilde hebben. Het nadeel hiervan was zoals ik al zei dat ze in de stad vaak uitverkocht waren. Maar ik heb dus met een beetje geluk via The sneaker een website kunnen vinden die ze wel op voorraad had. Hier heb ik ze dus ook op besteld.

Betaling en levering.

Het betalen was vrij eenvoudig en betrouwbaar. Zo kun je via de i-deal methode betalen. Dit waarborgt dat je geld op de goede plek komt en je er bewijs van krijgt. Hierna was het de taak on een levering’s data uit te kiezen en dat was ook heel fijn aangezien ik op het werk zat en ze daar geleverd konden worden. Met andere woorden is het dus zeker een aanrader!3