Op pluimen.nl vind je een leuk geschenk voor kerst

Ben je op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau om te geven maar weet je niet zo goed wat? Kijk dan eens op https://www.pluimen.nl/kerstcadeau. Daar vind je de Pluim waarmee je nagenoeg iedereen een plezier doet omdat de ontvanger zelf mag beslissen waar hij of zij het cadeau voor gebruikt.

Wat is een Pluim?

De Pluim is een cadeaubon maar dan net even anders. De bon kan zowel digitaal als op papier gegeven worden. Als je voor de digitale versie kiest (bijvoorbeeld leuk voor iemand die ver weg woont en waar je vooral online contact mee hebt) kan deze voorzien worden van een persoonlijke tekst en via de mail verstuurd worden. Dit betekent dat je, indien je wat aan de late kant bent, ook dan nog voor een Pluim als kerstcadeau kunt kiezen want via de mail krijgt dat de ontvanger deze ook direct.

Pluim op papier

Liever een papieren Pluim? Dat kan ook. Deze ziet er niet uit zoals een normale cadeaukaart maar heeft het formaat van een A4. De kaart kun je persoonlijker maken door er een foto en tekst naar keuze op te laten zetten. De kaart heeft als optie dat je er een extraatje aan toe kunt laten voegen maar dit is niet verplicht om te doen.

Zelf bepalen wat je ermee doet

De kaart kan voor van alles gebruikt worden. Op die manier heb je een geschenk dat bij iedereen in de smaak valt en dat niet regelrecht in de kast verdwijnt om er nooit meer uit te komen. Omdat iedereen nu eenmaal anders is verschilt de smaak van mensen ook. Met een Pluim kan iedereen voor zichzelf bepalen wat ermee te doen. Je kunt er een dagje mee uit maar ook iets leuks kopen voor thuis behoort tot de mogelijkheden.