Op zoek naar een uniek cadeau? Hier zijn 3 tips!

originele kerstpakketten

Tijdens Sinterklaas, kerst en verjaardagen moeten we er weer aan geloven: een cadeau bedenken. Je kan weer aan komen zetten met geld, een doos chocolaatjes of een cadeaukaart zoals altijd. Een origineel cadeau is echter natuurlijk veel leuker om te krijgen én om te geven. In deze blog lees je 3 originele cadeautips. Succes gegarandeerd!

Shisha

Niet het meest standaard cadeau, maar zeker uniek: een waterpijp. Zo kan de ontvanger alleen even helemaal tot rust komen, of de waterpijp kan in een groep natuurlijk voor erg veel gezelligheid zorgen. Als je een shisha cadeau doet aan een beginner, koop dan een complete set met alles erop en eraan. Het is namelijk een beetje lullig als hij of zij bijvoorbeeld nog kooltjes aan moet gaan schaffen om het cadeau te kunnen gebruiken. Extra leuk: doe er wat lekkere of juist gekke smaakjes tabak bij.

Spannende sokken

Sokken zijn misschien niet het meest luxueuze cadeau, maar het is wel een praktisch cadeau, want iedereen draagt ze en je kan er nooit genoeg hebben. Heb je te maken met een extravagant persoon? Kies dan voor sokken met een leuk, kleurrijk printje. Aan de diva’s kan je dan weer doorzichtige sokken met zilveren sterren of metallic sokken cadeau doen. En ten slotte kan je voor mensen met een nét iets te luxe smaak denken aan sokken van echt kasjmier of alpacawol.

Een hip cadeau

Tegenwoordig zijn er steeds meer cadeautjes die nét een tikkeltje gek zijn, maar daardoor wel heel leuk grappig zijn om te geven en krijgen. Wat dacht je van een vierdubbele flesopener, waarmee je dus 4 flessen pils in één keer kan openen? Maar ook een set waarmee je op de WC golf kan spelen behoort tot de mogelijkheden. Scoor jij een hole-in-one tijdens je grote boodschap?