Sauna cadeaukaart uitgegeven bij de Thermen in Nijmegen

Sauna cadeaukaart

Sauna cadeaukaartOnlangs was ik jarig en kreeg ik van een goede vriendin de sauna cadeaukaart. Heel eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan van urenlang in de sauna zitten, omdat ik niet zo goed tegen de hitte kan. Daarom ging ik op zoek naar een wellnesscentrum in de buurt waar je ook andere faciliteiten hebt. Deze had ik al snel gevonden, bij de Thermen in Nijmegen heb je namelijk allerlei faciliteiten. Ik heb toen even gebeld om te reserveren en om even te informeren over de mogelijkheden van mijn sauna cadeaukaart. Vervolgens kon de voorpret beginnen!

Enorm genoten met de sauna cadeaukaart

Ik had enorm veel zin in een dagje ontspanning voor mezelf! Bij binnenkomst in de Thermen werd ik vriendelijk welkom geheten en voelde ik me direct op mijn gemak. Ik besloot om eerst even te genieten van een fijne massage. Vervolgens heb ik gekozen voor de Hammam beleving. Hier werd mijn lichaam helemaal overgoten met warm water en vervolgens gereinigd met een fijne scrub. Daarna volgde een ontspannende massage met een speciaal soort zeep. Ik voelde me na afloop zo fijn en helemaal herboren! Om de dag af te sluiten heb ik nog een verfrissing genomen in het buitenzwembad en zo was mijn dag helemaal compleet!

Sauna cadeaukaartIk ga zeker nog een keer!

Na afloop kon ik eenvoudig afrekenen met de sauna cadeaukaart. Ik hield zelfs nog geld over! Dit geld blijft gewoon op de pas staan en zo kan ik dit bij mijn volgende bezoek opmaken. Al met al kan ik een bezoek aan de Thermen echt aanbevelen. Er zijn namelijk enorm veel faciliteiten en het saunacomplex is erg groot, je loopt elkaar dus ook niet steeds voor de voeten. Ik ben mijn vriendin enorm dankbaar voor deze sauna cadeaukaart en ben van plan om vaker een bezoek te brengen aan de Thermen.