5x cadeau tips voor Vaderdag

Tips voor vaderdag cadeaus

Over een paar weken is het alweer zo ver, Vaderdag! De tijd begint op te schieten en het wordt nu dus wel tijd om over een cadeau na te denken voor je vader. Maar wat kan je nou geven? Je vader is een belangrijk figuur in je leven en je wilt hem daarom wel iets leuks en bijzonders geven. Om je te helpen hebben wij 5 Vaderdag cadeau tips voor je op een rijtje gezet. Misschien zit het perfecte cadeau er wel tussen, en kan je jij je vader verrassen op deze speciale dag! 

Mannen geurtje

Een cadeau dat je wellicht al vaker hebt gegeven, maar wat altijd goed in de smaak valt is een geurtje. Ga op zoek naar een stoere geur die goed bij je vader zou passen of koop het favoriete geurtje van je vader. Kom je er toch niet uit, ga dan langs een parfum winkel en laat je adviseren. Niet alleen leuk om te geven, maar zo kan je vader ook elke keer aan je denken als hij het geurtje opspuit! 

Boek voor mannen 

Als je wilt dat je vader zich in deze periode een beetje kan vermaken, kan je ook gaan voor een boek. Houdt je vader van voetbal en vind hij het ook leuk om daar over te lezen? Koop dan een biografie van een oud voetballer of een boek over klassiekers in Nederlandse voetbal. Is dat het niet helemaal? Ga dan voor een andere sport of onderwerp dat past bij jouw vader. 

Champagne cadeau 

Je vader verrassen met een champagne cadeau is altijd goed. Kies een mooie champagne voor je vader uit of ga voor een mooi champagne kado als je niet zo goed weet wat je moet kiezen. Champagne drinkt je op bijzondere dagen, dus hoe toepasselijk is dit voor zo’n speciale dag als vaderdag. Bij Club Champagne hebben ze prachtige champagne geschenken zodat je samen met je vader kunt genieten van de heerlijke bubbels. Kan je helaas niet op Vaderdag bij je vader zijn? Dan kan je ook een persoonlijke boodschap bij het cadeau toevoegen en de champagne laten bezorgen.

Familie foto

Je kunt er ook voor kiezen om een mooie herinnering te laten bedrukken op een canvas. Misschien heb je een mooie foto van jullie samen of van het hele gezin. Laat deze bedrukken op een canvas, glas of plexiglas en kies een mooi exemplaar dat goed past in je vaders werk of hobby kamer. 

Gepersonaliseerd bier cadeau 

Is je vader gek van bier? Dan zal je vader vaak genoeg een bierpul in zijn hand hebben op feesten of in het weekend. Hoe leuk is het dan om je vader een gepersonaliseerde bierpul te geven met bijvoorbeeld een uitspraak erop die hij vaak zegt of een grappige foto van hem zelf. Zo kan in de toekomst nog meer genieten van een biertje in zijn eigen bierpul.