Vrijgezellenfeest voor vrouwen: ga je voor creatief of avontuurlijk? 

Of je het nu wilt of niet, een vrijgezellenfeest hoort er gewoon bij. Als je niet zit te wachten op gekke stripacts of het rondhuppelen in een bunny-pakje dan kan je dit artikel onder de neus van je familie en besties schuiven om een fiasco te voorkomen. Een vrijgezellenfeest voor vrouwen hoeft namelijk niet cliché of ordinair te zijn. Er zijn heel veel verschillende soorten mogelijkheden waaruit je kan kiezen en die je dan ook nog een keer kan personaliseren. 

Het belangrijkste is het budget

Eigenlijk valt en staart een vrijgezellenfeest met het budget en dat geldt niet alleen voor de mannen maar ook voor vrijgezellenfeest voor vrouwen. Eigenlijk vindt niemand het leuk om geld uit te geven alleen maar voor een ander, zeker niet als je het niet kan missen. Maar voor een vrijgezellenfeest willen we vaak toch wel iets investeren. Het beste wat je kan doen als je een vrijgezellenfeest gaat organiseren is om navraag te doen welk budget wenselijk is. Op die manier kan je met een vooraf bekend budget ook activiteiten organiseren die passend zijn en komt men niet voor verrassingen te staan. 

Ga je voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen op creatieve basis? 

Vaak worden creatieve vrijgezellenfeesten vooral gezien als feesten voor vrouwen. Als je jouw gedachte de vrije loop laat gaan dan zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Het is alleen de vraag wat bij de bruid past en bij haar groep feestvierders. Zo kan je bijvoorbeeld artiest voor één dag zijn en als echte topartiest in de spotlights staan. Maar om herinneringen vast te leggen kan je er ook voor kiezen om allemaal een edelsmid te zijn voor één dag. Of is het leuker om je eigen film te maken voor later? Wil je meer richting de culinaire kant? Ga dan met z’n alle je eigen biertje brouwen of maak een wijnreisje? Ook zijn er tal van kookworkshops die je als vrijgezellenfeest voor vrouwen kan organiseren. 

Wil je een avontuurlijk vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? 

Niet iedereen is van de creativiteit, sommigen zijn veel liever bezig en actief. De Ardennen lenen zich perfect voor een vrijgezellenfeest. Je kan er namelijk heel veel activiteiten doen, van mountainbiken tot aan zip-linen. In combinatie met een bonte avond en een barbecue kan je er iets perfects en onvergetelijks van maken. Een andere optie die je kan bekijken is leren (kite)surfen of een andere actieve sport leren zoals suppen. Door het in groepsverband te doen creëer je een onvergetelijke dag met z’n alle en kan je toch de bruid in het zonnetje zetten. 

Als je een vrijgezellenfeest voor vrouwen gaat organiseren hoef je dus niet te kijken naar cliché-uitjes. Je kan iets unieks en persoonlijks bedenken dat niet in de standaard boeken voor komt. Kijk eens bij de avontuurlijke uitjes voor je vrijgezellenfeest en ga iets ondernemen met elkaar of kies voor iets creatiefs om op die manier de dag onvergetelijk te maken voor de bruid, maar ook voor haar vriendinnen.