Welke wanddecoratie past bij mij?

spiegel vierkant

Wanneer je net verhuisd bent is het komt het vaak voor dat alle meubels er staan, maar dat de muren nog erg kaal zijn. Je hebt nog niet gedecoreerd. Wanddecoraties zijn erg belangrijk voor het creëren van sfeer in je huis. Ze zorgen ervoor dat je huis gezellig en stijlvol is. Er zijn veel verschillende soorten wanddecoraties, zoals foto’s, posters of een spiegel vierkant.

Spiegel

Spiegels zijn naast stijlvolle en glamoureuze artikelen, ook nog erg functioneel. Niet alleen om te kijken of je haar wel goed zit en of er niets tussen je tanden zit, maar ook als invulling van de ruimte. Een goed geplaatste spiegel creëert een optisch effect: het laat een ruimte groter ogen dan deze daadwerkelijk is. Wanneer je een kleine woonkamer hebt, kan je dus een spiegel plaatsen om de kamer ruimer te laten voelen. 

spiegel vierkant

Gallery wall

Een gallery wall is eigenlijk een stuk muur gevuld met foto’s of kunstwerken. Het fijne aan een gallery wall is dat je deze volledig aan jouw eigen smaak kunt aanpassen. Je kiest zelf je fotolijsten en de afbeeldingen die je op wilt hangen, en vervolgens hang je ze op zoals jij dat mooi vindt. Helemaal jouw stijl dus. Gallery walls zorgen voor een unieke invulling van je wand en geven jou en je bezoek iets prachtigs om naar te kijken. Vul je fotolijsten met vakantiefoto’s, quotes of kunst en geniet!

Muurstickers

Muurstickers zijn een andere uitstekende manier om je wanden te vullen. Het handige aan muurstickers is, dat ze geen ruimte innemen: ze steken niet uit. Wil je dus ergens graag een afbeelding kwijt, maar heb je geen ruimte voor een dikke fotolijst? Dan is een muursticker wat je zoekt!