Wilt u dit jaar ook een kunstkerstboom?

Een mooie kunstkerstboom is toch hartstikke prachtig! Mijn moeder vind het niets, zij heeft altijd een echte boom, maar die verliezen teveel naalden vind ik, ze ruiken vaak te sterk en mijn kat en hond vinden het af en toe geweldig om bij de echte boom te gaan snuffelen tot aan plassen er tegen aan aan toe dus dat doen wij niet meer in ons huis. Nee, we hebben dan ook een mooie kunstkerstboom kunnen kopen via de site uwkerstspecialist.nl. Hier verkopen ze de kunstkerstboom in diverse maten, van een lief klein boompje met 20 lampjes erin tot een boom van boven de 3 meter hoog. Of u nu met of zonder belichting een kunstkerstboom wilt kopen, met of zonder sneeuw, het is allemaal mogelijk via deze site en de bomen zien er ook nog eens super mooi uit, ze zijn in mijn ogen niet van echt te onderscheiden. Toen we toch al bezig waren dacht ik dat het ook wel leuk zou zijn om een mooi kerstdorp te kopen, wat nieuwe kerstverlichting aan te schaffen en om wat kerst ornamenten en ballen te kopen. Waarom niet, ik was toch lekker bezig en we hadden op dat moment het geld om er aan te besteden dus dan vind ik dat je het ook gelijk goed moet doen, is het niet? Wat ik mooi vond is de Luville collectie, dit zijn ornamenten die gebaseerd zijn op dingen die u in de Efteling tegenkomt, zoals de carrousel bijvoorbeeld. Als u boven de 75 euro besteld dan krijgt u de verzending gratis, u heeft 30 dagen bedenktijd, u kunt voor maar ook achteraf veilig betalen en als u iets wilt terug sturen dan kunt u dit heel gemakkelijk doen. De klantenservice is te bereiken via het nummer op de site dat u kunt bellen en ook via het e-mailadres dat op de site wordt aangegeven. Ook de openingstijden van het bedrijf staan op de site vermeld en wat u moet doen als u een klacht heeft over uw bestelling of over iets anders. De diverse betaalmethoden staat ook op de site vermeld natuurlijk.

Wilt u ook een mooie kunstkerstboom kopen?

Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres, ze hebben prachtige bomen te koop waar u echt van zult genieten omdat ze net echt lijken. Hij paste precies op de plek waar we hem wilden zetten in de woonkamer en opgetuigd ziet hij er super mooi uit! De klantenservice was ook erg vriendelijk toen ik belde met vragen en de bezorging is ook helemaal goed gegaan. Wat een toppers daar!

Interesse in de bomen van dit bedrijf?

Dan moet u zeker een keer naar de site gaan, want:

  • Ze verkopen prachtige bomen
  • Ze verkopen ook mooie verlichting en versiering
  • U heeft 30 dagen bedenktijd

Een mooie boom, een mooie kerst, dat zegt mijn man altijd en hij heeft gelijk. Dankzij dit bedrijf is het weer gelukt en hebben we weer enorm genoten met ons gezin om de boom heen en zijn cadeaus!