Cadeau inspiratie nodig voor een baby? Lees hier welke babyspullen ouders echt kunnen gebruiken

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om alle producten en uitrusting voor pasgeborenen. Daarom zijn de experts van Koeka hier om de 3 must have cadeaus voor pasgeborenen te delen die nieuwe ouders in 2022 goed kunnen gebruiken.

Een perfecte fopspeen

Fopspenen hebben de afgelopen jaren een beetje een upgrade gekregen. Tegenwoordig zijn veel ontwerpen niet alleen schattig om naar te kijken, maar zijn ze ook gemaakt om de fopspeen op de borst van je baby te houden.

Fopspenen zijn de perfecte cadeaus voor pasgeborenen omdat ze geschikt zijn voor pasgeborenen tot 6 maanden oud, aangezien baby’s als ze tandjes krijgen, er doorheen kunnen bijten.

Baby spullen

Help de aanstaande ouders bij het inrichten van de babykamer, of geef de kleine veiligheidsuitrusting.

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijk cadeau voor babyspullen, overweeg dan een babyschommel, vloer zitje, kinderstoel of wipstoeltje. Al deze hebben draagbare opties, waardoor ze geweldige cadeau-ideeën zijn voor het gezin dat altijd onderweg is!

En als je een cadeau voor de pasgeborene wilt uitgeven, zijn een wieg, matras, kinderwagen of autostoeltje allemaal top ideeën! Ga met een paar vrienden of familieleden naar binnen om een ​​van deze items met een groter ticket te geven.

Het mooie van cadeaus voor babyspullen: je weet dat de ouders en hun baby ze ook echt gaan gebruiken!

Knusse swaddle doeken

Knusse swaddle doeken zijn een veilige en comfortabele optie om een ​​baby warm en gezellig te houden terwijl ze slapen. Mama en papa kunnen hun baby stevig inwikkelen met een swaddle om het gevoel van mama’s baarmoeder na te bootsen. Een aankleedkussenhoes is een perfecte combi met dit cadeau idee. 

Bovendien helpt inbakeren baby’s om in slaap te vallen en in slaap te blijven. Baby’s hebben de neiging zichzelf te laten schrikken terwijl ze slapen, maar door inbakeren voelen ze zich behaaglijk en veilig.

Als je niet weet welk type swaddle je moet nemen, zijn swaddles met klittenband een geweldige plek om te beginnen. Ze zijn iets gemakkelijker te gebruiken dan een echte inbakerdeken en helpen mama en papa om hun baby op de juiste manier in te bakeren!