Zelf geboortekaartjes jongens en meisjes selecteren

geboortekaartjes jongensWelkom allemaal weer op mijn blogpagina. Vandaag een goede tip voor jonge ouders die een baby op komst hebben. Of voor familieleden waarvan de nicht, zus etc zwanger van is. Geboorte is iets wonderbaarlijks en dat moet natuurlijk gevierd worden. Natuurlijk weten familie en vrienden direct wanneer er iemand zwanger is. Maar je moet natuurlijk de andere mensen om jou heen er ook van op de hoogte stellen. Hier gebruikt men nog steeds geboortekaartjes voor. Hier staat dan vaak wat info op zoals de naam gewicht etc.

Het zou mijn blog niet zijn als ik jullie geen goede tip mee geef. Dus voor mensen die op zoek zijn naar geboortekaartjes jongens of meisjes, neem eens een kijkje op de website kissgeboortekaartjes.nl. Voor mensen die gezocht hebben naar babykaartjes zijn deze naam zeker eens tegen gekomen. Het is dan ook een erg populaire site.

Kisscards

Je ontvangt eerst een gratis proefkaartje

Gratis proefdrukWanneer je zelf naar de site van Kisscards gaat zul je zien dat ze erg leuke en originele geboortekaartjes jongens en meisjes hebben. Ik zal enkele afbeeldingen toevoegen aan dit blog zodat jullie zelf kunnen zien wat ik bedoel. Verder is een groot voordeel van deze site dat wanneer je denkt een geschikt kaartje gevonden te hebben zij jou eerst een proefkaart toesturen. Zo kun je het zelf nog eens met eigen ogen bekijken en even vasthouden.