Een elektrische bakfiets voor als de ‘lading’ ietsje meer is.

Het kiezen voor een bakfiets met trapondersteuning doen we meestal met een serieuze reden. De Dolly-bakfiets is zo’n vervoermiddel wat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Maar wat ons het meest bijblijft, zijn altijd de moeders die door weer en wind de kinderen naar school brengen in een bakfiets.

Een ideaal vervoermiddel waar makkelijk meerdere kinderen ‒ afhankelijk qua leeftijd ‒ in vervoerd kunnen worden. Een elektrische bakfiets is een slim alternatief om je vlug door het verkeer heen te bewegen. Er zijn tal van redenen om een e-bakfiets aan te schaffen, of het nu gaat om boodschappen doen, producten bezorgen, kinderen naar school brengen of gewoon een dagje uit; met een e-bakfiets bespaar je enorm op kosten.

Snel op plaats van bestemming zonder wegenbelasting, parkeergeld of brandstof kosten.

In de (web)winkel van https://dolly-bakfiets.nl zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar met verschillende frame en bak kleuren. Deze fietsen zijn van oer Hollandse kwaliteit en dat is terug te vinden in de rijeigenschappen.Geen houten bak, maar een onverwoestbare recyclebare kunststof bak met ronde hoeken. De dubbelwandige bak is vele malen lichter, wat scheelt in de kilo’s bij het vervoeren.

Deze elektrische bakfietsen zijn voorzien van alle A-merk onderdelen die op gewone toerfietsen ook terug te vinden zijn. De trapondersteuning bestaat uit twee verkrijgbare versies, namelijk een met 450wh of een 600wh accu. Beide geschikt voor lange afstanden. Is de keuze moeilijk te maken, vraag dan een gratis proefrit aan op https://dolly-bakfiets.nl.