Gebruik je favoriete mok altijd

bedrukte mok

Een plastic bekertje om de koffie of thee in te doen op de werkplek wordt bijna niet meer gebruikt, met een bedrukte mok heb je altijd je favoriete mok bij je met een leuke tekst of afbeelding erop. Op de website van mokken.nl heb je keuze uit verschillende soorten die je kunt laten bedrukken, een leuke en eenvoudige manier om een presentje van te maken om weg te geven. Vaak worden relatiegeschenken niet veel gebruikt, maar deze mok zal veel worden gebruikt op de werkplek of thuis.

bedrukte mok

Mogelijkheden met de mok

Een bedrukte mok kun je in principe laten maken zoals je wilt, een tekst of afbeelding die jij zelf hebt gemaakt kun je erop laten drukken. Moderne technieken hebben zorgen ervoor dat je alle kleurencombinaties kunt kiezen, maar gewoon een kleur is natuurlijk ook mogelijk. Combineer leuke teksten en afbeeldingen met elkaar, om er een unieke mok van te maken. Heb je liever een kop en schotel om te bedrukken dan is dit ook mogelijk, er zijn verschillende modellen beschikbaar in de webshop. Van een eenvoudige witte mok tot een stijlvol Italiaanse kop en schotel om een espresso in te serveren.

Zakelijke kopjes

De bedrijfskantine is de uitgelezen plaats om gebruik te maken van een bedrukte mok, deze kun je gebruiken voor bijvoorbeeld melk of andere dranken. Servies is grote aantallen is meestal erg kostbaar om aan te schaffen, maar de mokken van mokken.nl zijn voordelig. Of je nu kleine of grote aantallen nodig hebt dat maakt niet uit, kijk rustig rond in de webshop voor een leuke mok of een ander stijlvolle kop en schotel. Doormiddel van een gratis drukproef, kun je precies zien hoe je ontwerp eruit komt te zien, natuurlijk wordt een ontwerp aangepast als je niet helemaal tevreden bent.